Vellinge Pooltak

Pooltak Malmö

Skydda din pool och förläng badsäsongen med hjälp av pooltak i Malmö

Varför skaffa ett pooltak i Malmö?

Välkommen till Vellinge Pooltak – din leverantör och montör av pooltak i Malmö med omnejd. Vi är återförsäljare av Bucovers funktionella, kvalitativa och snygga pooltak från Polen. Många väljer att skaffa ett pooltak för säkerhetens skull. Bland annat skyddar man vattnet i poolen från smuts, sand, sten, löv och regn. Något som många kanske inte vet är att regnet förändrar poolens pH-värde.

För dig som har barn eller husdjur i hemmet kan det vara värt att tänka på att skaffa ett pooltak. Med hjälp av låsbara moduler kan man hindra barn och husdjur från att ta sig in i poolen när man inte är närvarande. Självklart är alla våra pooltak godkända som säkerhetstäckning. 

Genom att välja ett transparent pooltak i Malmö kan du förlänga badsäsongen och hålla vattnet varmt längre tack vare solens strålar. Pooltaket har en hög isoleringsförmåga, vilket ger goda badmöjligheter under större delar av året. Dessutom minskar solens UV-strålar bakterietillväxten, vilket gör det till ett hygieniskt alternativ. Med ett transparent pooltak blir uppvärmningskostnaderna lägre och förbrukningen av reningsprocesser och kemikalier minskar, vilket gör det till ett ekonomiskt och smart val.

Pooltak från Bucovers

Kostnadsfri offert

Vill du ha en kostnadsfri och kravlös offert med ett tydligt pris för ditt pooltak i Malmö? Fyll i formuläret med mått och eventuella önskemål så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakt

Våra pooltak i Malmö

Kika in några av de vanligaste modeller av Bucovers pooltak vi levererar och monterar i Malmö. Flera av modellerna går att anpassa efter dina specifika önskemål. Om du till exempel vill ha ett pooltak i måtten 4×8 löser vi detta utan problem!

Previous
Next

Gravity

Previous
Next

Skyline

Previous
Next

Horizon

Previous
Next

Eclipse

Previous
Next

Orbit

standardkulörer

Vi erbjuder 3 standardkulörer till alla pooltak. Skulle du vilja ha en annan färg till ditt pooltak i Malmö är du givetvis välkommen att höra av dig så löser vi detta!

Grey aluminium
RAL 9007

Anthracite
DB 703

Signal black
RAL 9004

Höga pooltak

Höga pooltak är ca 1,5 m höga vilket betyder att man får en lång badsäsong där man kan simma, stå och leka i hela poolen under taket. Ett högt pooltak är dessutom lätt att hålla rent och är optimalt som vintertäckning och passar därför bra för dig som kanske inte kan ha uppsikt över poolen under vintern.

Medelhöga pooltak

Medelhöga pooltak är ca 90 cm höga och är ett bra val för dig som vill behålla en vacker utsikt från huset och samtidigt kunna simma under pooltaket. En ytterligare fördel är att medelhöga modeller har mer välvda pooltak vilket innebär att det är enklare att rengöra.

Låga pooltak

Låga pooltak är populärt eftersom att det inte hindrar utsikten från huset och för eventuella grannar. Många väljer också låga pooltak eftersom att dom är lättare att skjuta undan när man ska använda poolen.

Nytt pooltak i Skåne monterat.

Pooltak i Malmö

Har du drömt om att ha ett stabilt och hållbart, men ändå stilrent och snyggt pooltak i Malmö? Då är vårt företag och våra tak det perfekta valet för dig! Med ett av våra tak kan du njuta av din pool året runt, alltid skyddad och användbar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång med din installation!

Vi hjälper dig hela vägen

Innan vi sätter igång med monteringen så vill vi att vi ska vara på samma plan, med samma vision. Därför har vi en nära kundkontakt genom hela processen, både innan och efter. Har du svårt att bestämma vilket pooltak som passar dig? Fråga oss! Vi vägleder dig. 

Pooltak Vellinge

Om oss

Vellinge Pooltak är en del av företaget Fönster & Dörrmontage i Skåne AB. Det var naturligt för oss att börja arbeta med pooltak med vår bakgrund inom glas och dörrar. Givetvis ville vi enbart erbjuda högkvalitativa pooltak och är därför återförsäljare av det polska märket Bucovers.

Vi erbjuder en helhetslösning för dig och tar hand om allt från beställning till leverans och montering av ditt pooltak. Givetvis ser vi till att anpassa arbetet efter dina behov och önskemål.

Pooltak i Malmö med omnejd

Vi arbetar med pooltak i framförallt Vellinge, Malmö, Trelleborg, Lund och Svedala. Skulle du vilja anlita oss i andra delar av Skåne så är det fritt fram att höra av dig till oss så ser vi över våra möjligheter.

KONTAKTA OSs

Har du några frågor angående våra pooltak i Malmö? Hör av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!